Nieuws

07 september 2021

Wees welkom bij Buurthuis Keijenburg.

Seizoen 2021/2022 is van start!

De verenigingen zijn weer van start gegaan met hun activiteiten. Fijn dat jullie er weer zijn! Wij, team Keijenburg, zijn blij iedereen weer te kunnen en mogen ontmoeten. Alle vaste activiteiten zijn gewoon te bezoeken zonder corona check! (Enkel de extra (eenmalige, jaarlijkse) evenementen/afspraken zullen enkel toegankelijk zijn met een corona check aan de deur. )

Mocht u tijd over hebben, zin hebben in een praatje, gezelschap of een nieuwe hobby zoeken.... Keijenburg heeft een divers aanbod van vaste activiteiten! Van handwerken tot biljart, van bewegen op maat tot het leren van nieuwe talen. Voor meer informatie kijkt u onder het kopje verenigingen en in de vaste week planning. Mocht u meer willen weten of vragen hebben kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Indien uw activiteit er niet bijstaat, en u deze wel op zou willen zetten... Neemt u vooral contact op met onze zakelijk leidster Anne-Belle. Ook voor eenmalige activiteiten of evenementen bent u aan het juiste adres. We hebben een fijne en warme groep met vrijwilligers waar we goed voor zorgen. U voelt zich hier vast thuis!

Ook kunt u ruimtes huren voor uw vergadering, activiteit of bijeenkomst. Foto's van onze ruimten vindt u onder het kopje zaalverhuur en voor meer info weet u ons te vinden. (Voor feesten en partijen zijn deze ruimtes helaas niet te huren)

Graag tot ziens! Team Keijenburg

Alvast voor in de agenda; zie ook de agenda op de site!

Senioren bingo op vrijdag 8 oktober, zaal open 13.00 uur, aanvang 13.30 uur.

Crea Veres Najaarsbeurs op zondag 21 november van 11.00 uur tot 16.00 uur. (entree gratis; met coronacheck)

22 juli 2021

Zomerstop bij Keijenburg

Keijenburg sluit voor de zomervakantie.

Zoials elk jaar sluit Keijenburg ook deze zomervakantie ivm de vakanties van onze vrijwilligers en gasten. Vanaf 6 september hopen we u allen weer in goede gezondheid te mogen ontvangen.

vakantie-informatie.

Prikdienst tijdens de vakantie

De prikdienst van Diagnovum is wel geopend tijdens de vakantie. Daarvoor kunt u binnenkomen. De date dat de prikdienst er is:

  • Dinsdag 27 juli 8.30 - 9.15 uur
  • Dinsdag 10 augustus 8.30 - 9.15 uur
  • Dinsdag 24 augustus 8.30 - 9.15 uur

Beweegroute

Deze Leuke, rollator vriendelijk, wandelpad met verschillende beweegoefeningen tussendoor kunt ur uiteraard altijd zelf, of met vrienden en familie ondernemen, maar ook tijdens de zomersluiting zal onze vrijwilliger Jos elke donderdag ochten om 10 uur klaar staan om een rondje te wandelen met de mensen die behoefte aan hebben aan wat beweging en een gezellig praatje. Meer informatie.

Alvast voor in de agenda; 3 oktober Roosendaalse Curiosamarkt.

Een gezellige markt met kramen vol met de mooiste vintage items, brocante en spullen uit de sixties. Alles om huis en tuin gezelliger te maken. Van gerestylede meubels, verzamelitems, Lp's / singeltjes gebruiksvoorwerpen, klein meubelen, poppen/beren, vintage kleding/sieraden en nog veel meer. Dus kom gezellig overdekt snuffelen, of het nu vintage, curiosa, brocante, of spullen uit de sixties zijn, iedereen heeft zo zijn favorieten. Gratis entree 3 oktober van 11.00 tot 16.00 Buurthuis Keijenburg, Keijenburg 70 Roosendaal

  • deze datum is onder voorbehoud, doorgang vindt alleen plaatst als we een volwaardige markt kunnen organiseren, dus als er geen beperkende corona maatregelen meer zijn* Namens Esther Verhoeven