Zaalverhuur

Keijenburg beschikt over meerdere ruimtes die voor van allerlei functies te gebruiken zijn. Als u kijkt bij de verenigingen ziet u welke diversiteit wij kunnen huisvesten. Daarnaast zijn onze ruimtes door de aanwezige apparatuur ook uitermate geschikt voor vergaderingen, repetities en club avonden. De zalen zijn niet te boeken voor prive / particuliere feesten.

Hier vindt u een overzicht van onze ruimtes. Heeft u vragen of interesse in het huren van een van de ruimtes, eenmalig, of frequent, neem dan contact met ons op voor de prijzen en mogelijkheden.

De zalen

Kantoor

Ons kantoor bevindt zich in de hal, rechts als u binnenkomt. Dit kantoor wordt gebruikt door onze zakelijk leider en bestuursleden. Deze ruimte is niet te huur.

Bar

Onze bar met de daarbij behorende ruimte vindt u bij binnenkomst door de deur aan uw linkerhand. Deze ruimte is multifunctioneel en daardoor niet af te huren voor 1 groep. Vanuit deze locatie verzorgen wij de consumpties voor alle gebruikers op een dag(deel). Wel bent u natuurlijk van harte welkom voor een kopje koffie, flesje fris, een biertje of een wijntje. U kunt altijd binnen lopen, u bent altijd welkom!

De ruimte is ingericht met enkele zittafels. Hier wordt geen huur voor gerekend, wel wordt u geacht een consumptie te nemen.

Tevens staat in deze ruimte ons biljart, welke door vaste verenigingen wordt gebruikt.

Bar

Toneelzaal in het geheel.

De gehele toneelzaal is op te delen in 2 delen, namelijk toneelzaal (bargedeelte) en toneelzaal (toneelgedeelte) of te gebruiken als een grote zaal voorzien van een heus toneel indien gewenst. De afmetingen van deze hele zaal bedragen 17 m. x 8,5 m. Tevens beschikt deze zaal over een projectiescherm, geluidsinstallatie en microfoon.

Toneelzaal

½ Toneelzaal (bargedeelte)

½ Toneelzaal (bargedeelte)

½ Toneelzaal (toneelgedeelte)

½ Toneelzaal (toneelgedeelte)

Toneel

Het toneel kan los gehuurd worden als repetitie ruimte voor bijvoorbeeld een toneelvereniging. Tevens kan het toneel gehuurd worden in combinatie met de toneelzaal voor een uitvoering. Toneel is voorzien van microfoons en coulissen.

Toneel

Toneelkamertje

Deze aparte ruimte bevindt zich op het toneel en is voorzien van een toilet. Wordt vaak gebruikt als kleedruimte voor bijvoorbeeld de band bij een optreden.

Achterzaaltje

Vergaderruimte/leslokaal tot ongeveer 20 personen, voorzien van een digibord en een whiteboard. 6.40 m. x 5.50 m.

Achterzaaltje

Josephzaal in zijn geheel.

Deze lichte zaal is ook op te delen in 2 zalen, namelijk Josephzaal (gedeelte ingang) en Josephzaal (bargedeelte) of te gebruiken als 1 grote ruimte. Deze zaal is voorzien van een geluidsinstallatie en een microfoon.

De afmetingen van de gehele zaal bedragen 12m. x 12m.

josephzaal

½ Josephzaal (gedeelte ingang)

½ Josephzaal (gedeelte ingang)

½ Josephzaal (bargedeelte)

½ Josephzaal (bargedeelte)

Kantoor boven

Het kantoor op de eerste verdieping is te huur en biedt zoals het nu ingericht is ruimte voor 2 werkplekken.

Bestuurskamer

Deze vergaderruimte bevindt zich op de 1e verdieping, en is geschikt voor maximaal 8 personen. Ruimte voorzien van een whiteboard.

Bestuurskamer

Bovenzaaltje

Vergaderruimte/leslokaal tot ongeveer 20 personen, op de 1e verdieping. Deze zaal is voorzien van een whiteboard. De afmetingen bedragen 6.00 m. x 4.50 m.

Bovenzaaltje

Zolder

Deze ruimte bevindt zich op de 2e verdieping en heeft een schuin toelopend dak. Deze ruimte wordt momenteel gebruikt als yogazolder.

Zolder